Kook Workshop

Professioneel en gezelig.

Samen met jou kiest Harry een thema uit voor je kookworkshop en stelt hij een mooi menu samen. Voor groepen tot acht personen kun je terecht bij zijn eigen kookstudio in Venray. Maar je kunt de workshop natuurlijk ook op je eigen locatie houden. Ben je met meer dan acht mensen, dan kijkt hij samen met jou naar een geschikte locatie.

Harry houdt ervan om mensen te ontmoeten, tijdens de kookworkshops vindt hij beleving, smaak en sfeer heel belangrijk. Overweeg je om een workshop te organiseren of heb je vragen, aarzel dan niet om dit formulier in te vullen of Harry te bellen op 06 19011838.

Kookworkshop kinderfeestje

Tijdens de kinderkookworkshop maken de kinderen hun eigen diner: voorgerecht, hoofdgerecht én een feestelijk toetje. Geef je een feestje voor 8 kinderen of meer, dan organiseert Harry voor jou een kinderkookworkshop in zijn eigen kookstudio. Samen met jou bepaalt hij eerst het menu. Op de dag zelf gaan de feestgangers onder begeleiding van Harry aan de slag om al het lekkers te maken. Kosten: 12,50 per kind. Meer weten? Vul dit formulier in of bel Harry op 06 19011838